(2) Skriv kommentar Tipsa en vän

Dömd i Bergabranden skyldig till snatteri

Kalmar Publicerad 120504 16:20

Samma dag som hovrättsförhandlingen om Bergabranden startade åtalades två av de misstänkta ungdomarna även för stöld respektive snatteri i en Kalmarbutik.

En av dem, en 16-åring, har nu dömts för snatteri med ungdomsvård som följd. Det var i slutet av februari som han gick ut från en affär med en tröja nerstoppad i en väska. Larmet avslöjade honom. 

18-åringen som pekats ut som den som fick fyra andra att tända eld vid Berga centrum, åtalades för försök till stöld. Han befann sig också i butiken den aktuella dagen. Han frias dock från anklagelserna om att ha försökt stjäla en jacka. Tingsrätten menar att det inte är uteslutet att någon annan kan ha försökt ta bort larmet på plagget.

(2) Skriv kommentar Tipsa en vän

Kommentarer

  1. Hjälp!

    Vilken naivitet av tingsrätten. "Någon annan han ha försökt..."
  2. Patetiskt

    Hur ska de där ligisterna lära sig att sköta sig och göra rätt för sig i samhället, när deras brott aldrig leder till några följder som är något att tala om? De lär ju skratta åt svenska rättssystemet och fortsätta leva loppan som de själva behagar, medan andra får betala för dem. Patetiskt. Har de inte lyckats lära sig skillnaden på rätt och fel är det hög tid!!!
Bild
Bild

KALMAR

Kontakta nyhetsredaktionen i Kalmar

 Telefon: 0480- 42 93 10

 Sms/mms: Numret som gäller från din mobil är 720 80. Skriv OS (både stora och små bokstäver fungerar), mellanslag och din text. Om du mms:ar måste du minst skriva texten OS annars kommer inte bilden/filmen till rätt adress.

 Fax: 0480-875 45

 Adress: Box 830, 391 28 Kalmar

Skicka e-post och nyhetstips

Grafik
annonsutrymme