(0) Skriv kommentar Tipsa en vän

Andraplats för Annsofie Johansson

Annsofie Johansson tog en hedrande andraplats i Barncancerfondens journalistpris och belönades med ett diplom. Foto: Johan Carlson

Annsofie Johansson tog en hedrande andraplats i Barncancerfondens journalistpris och belönades med ett diplom.

Foto: Johan Carlson
Kalmar Publicerad 120423 10:38 Uppdaterad 140614 18:45

Östran/Nyheternas medarbetare Annsofie Johansson tog en hedrande andraplats när Barncancerfondens journalistpris delades ut på Stockholm Waterfront Congress Centre på lördagskvällen.
– Det känns fantastiskt och jätteroligt, säger Annsofie Johansson. 

Annsofie Johansson, tidigare reporter på Nyheterna i Oskarshamn men numera redigerare på Östran/Nyheternas huvudredaktion i Kalmar, var en av tre nominerade finalbidrag i kategorin tryckt media för bästa reportage i ämnet barncancer under 2011. Det var reportaget om cancersjuka Tilda Hildingsson från Oskarshamn – "Jag orkade inte sova för att jag hade så ont" – som hon var nominerad med.

Falkman och Zelmerlöw

Men det räckte inte hela vägen till segern och prissumman på 25 000 kronor. Vann i kategorin tryckt media gjorde reportaget "En ny Ivar efter tumören" av Maria Carling på Svenska Dagbladet. Men Annsofie Johansson var ändå nöjd.
– Bara att bli nominerad var fantastiskt. Dessutom bjöds vi på underhållning av Loa Falkman och Måns Zelmerlöw!

Bild Per Edwardsson per.edwardsson@ostran.se
0480-613 10
(0) Skriv kommentar Tipsa en vän
Bild
Bild

KALMAR

Kontakta nyhetsredaktionen i Kalmar

 Telefon: 0480- 42 93 10

 Sms/mms: Numret som gäller från din mobil är 720 80. Skriv OS (både stora och små bokstäver fungerar), mellanslag och din text. Om du mms:ar måste du minst skriva texten OS annars kommer inte bilden/filmen till rätt adress.

 Fax: 0480-875 45

 Adress: Box 830, 391 28 Kalmar

Skicka e-post och nyhetstips

Grafik
annonsutrymme